Οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να δώσω για την ενοικίαση πούλμαν


Γνωρίζετε ότι χρειάζεστε να ενοικιάσετε πούλμαν, αλλά δεν ξέρετε τι μπορεί να σας ζητηθεί, προκειμένου να πάρετε την καλύτερη προσφορά;


Στο ταξιδιωτικό γραφείο My Road Trip, η μίσθωση λεωφορείου είναι μια υπηρεσία ευθύνης.
Για αυτό και σας παραθέτουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πριν ζητήσετε μια προσφορά για την μετακίνηση σας με λεωφορείο, ώστε η κοστολόγηση να είναι κομμένη και ραμμένη πάνω στις ανάγκες σας.
  1. Αριθμός ατόμων

    Ο ακριβής αριθμός ατόμων που πρέπει να μεταφερθούν με το λεωφορείο, κρίνει κατά μεγάλο λόγω την τελική τιμή της ενοικίασης του λεωφορείου. Από τον αριθμό των επιβατών θα εξαρτηθεί η επιλογή κατηγορίας λεωφορείου (Πούλμαν 10-20 θέσεων, Πούλμαν 20-30 θέσεων, Πούλμαν 30-40 θέσεων, Πούλμαν 40-50 θέσεων, Πούλμαν 50-60 θέσεων κοκ). Βέβαια η κάθε κατηγορία έχει διαφορετικά κοστολόγια καθώς υπάρχουν και άλλες συνισταμένες όπου επηρεάζουν την τιμή, όπως διόδια, καύσιμα κοκ.
  2. Ημερομηνία αναχώρησης και διάρκεια ταξιδιού

    Σαφέστατα, θα πρέπει να γνωρίζετε επακριβώς τις ημερομηνίες (ή ώρες) όπου θα χρειαστείτε το πούλμαν. Βασικά σημεία όπου θα πρέπει να αποσαφηνίσετε από την αρχή είναι:
    → Σημείο και ώρα παραλαβής και αναχώρησης
    → Ημερομηνία επιστροφής
    → Σημείο και ώρα επιστροφής

  3. Προορισμοί

    Καταλυτικό επίσης κομμάτι είναι οι προορισμοί του ταξιδιού. Βασικό είναι να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου τις περιοχές που θα κινηθεί το πούλμαν ώστε να εξακριβώσει αν είναι εφικτές οι μετακινήσεις λεωφορείων στο οδικό δίκτυο. Επίσης ειδικά για το εξωτερικό, θα πρέπει να είναι ενήμερη η εταιρεία ώστε να είναι εξοπλισμένο το λεωφορείο με ότι τυχόν απαιτηθεί νομικά και μή, σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
  4. Ιδιαιτερότητες

    Σημαντικό σημείο επίσης είναι να γίνουν γνωστές εξ αρχής τυχόν ιδιαιτερότητες είτε της διαδρομής είτε των μεταφορούμενων ατόμων προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ή εκπλήξεων. Επί παραδείγματι θα πρέπει να είναι ενήμερος ο οδηγός του λεωφορείου για την μεταφορά κατοικίδιου ζώου κοκ.
Αν επιθυμείτε και εσείς εξεζητημένες υπηρεσίες μεταφοράς στις καλύτερες τιμές στην αγορά για την ενοικίαση λεωφορείου, επικοινωνήστε μαζί μας.